Ads 468x60px

.

Pages

30 Ekim 2013

The Croods (2013)


İnsanlar animasyona mı doydu? Gösterim zamanlaması mı yanlıştı? ne oldu da The Croods gereken ilgiyi göremedi bilemiyorum. Ancak kendi adıma söyleyebilirim ki, güzel bir animasyona hasret kalmışım, bu filmin bana hissettirdiği ilk şey bu oldu. 

Zor şartlarda hayatta kalmaya çalışan bir ailenin hikayesini anlatan film ilk çağ zamanlarında geçiyor. "Mağara adamı" kahramanlarımız, zamanlarının çoğunu bir mağarada geçiriyor ve sadece yemek yemek için dışarı çıkıyorlar. Zaten film de onların avlanma macerası ile hızlı bir şekilde başlayıp eğlenceli sahnelerle anında sizi içine çekiyor.


23 Ekim 2013

The Conjuring (2013)


Böyle gözünü kırpmadan korku filmi izleyenler var ya, hayranım onlara. Ben korku filmi izleyemem. Her şeyden etkilenme kapasitem yüksektir. Nasıl ki Transformers' da dünya kurtuldu diye ağlıyorsam, bu tip korku filmlerinde de tir tir titriyorum. Çoğunda gözlerimi kapatır ya da başka yöne bakar ve 'geçti mi o sahne' derim yanımdakine. Muhtemelen o gerilim müziği yükseldiği vakit TV ekranına bakmayıp, olayları kendi hayal gücüme bırakınca kendimi daha fazla geriyorumdur. Benimle korku filmi izleyenlere de Allah sabır versin ayrıca, deli edebilirim insanları. Her neyse, lafı fazla dolandırdım. Özetle korku filmleri pek bana göre değildir. O yüzden bu filmi izlemeye hiç ama hiç niyetim yoktu. Ama merak işte, kadrosunu görünce ve sevgili abicim çok övünce izleyelim dedik. Ne de olsa gündüz vakti ve yalnız da değilim, ne kadar etkilenebilirim ki...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...