Ads 468x60px

.

Pages

9 Mayıs 2012

Çok Yakında : Dark Shadows


Johnny Depp' in oynamadığı bir vampir kalmıştı. O da oldu :) Dark Shadows yapılması kararlaştırıldığından beri sinema sektörünü heyecanlandıran bir yapım. Bekleyeni de çok. Ben de dahilim bu kitleye. Hatta geçen günlerde muhtelif ortamlara düşen karakter afişlerini de heyecanla paylaşmıştım. Tim Burton' un vazgeçmediği Johnny Depp ve Helena Bonham Carter ikilisine bu filmde Eva Green ve Michelle Pfeiffer da eşlik ediyor.

1960' ların  meşhur gotik dizisinden uyarlanan filmin konusu kısaca şöyle : Barnabas Collins, 1700' lerde, büyük bir malikanede, gününü gün ederek geçiren bir vampirdir. Ancak acımasız bir cadı tarafından lanetlenerek kontluğu elinden alınır ve Collins yeraltına gömülür. 200 yıl sonra bir fırtına ve meraklı köylüler Collins' in yeraltından çıkmasını sağlar. Bu arada bilmem kaçıncı kuşaktan akrabaları onun malikanesine yerleşmiştir. Collins bir yandan tamamiyle değişmiş dünyaya ve akrabalarına ayak uydurmaya çalışırken, bir yandan da geçmişindeki cadıdan intikam almanın yollarını arar ve olaylar gelişir...

Tam Tim Burton' un kara mizah anlayışına uygun bir konu. Daha önceki yapıtlarından da memnun kaldığımıza göre bu filmi merakla beklemememiz için hiç bir neden yok. Gel 15 haziran gel.. :)



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...