Ads 468x60px

.

Pages

26 Nisan 2012

Hafta Sonu Ne İzlesek ?

Bu hafta sonu birçok yerde kar bekleniyor. O zaman ne yapıyoruz, karlı, kışlı, aşklı filmleri arşivimizden çıkarıyoruz. Eğer ki sinemaya gidebilirseniz "New Year' s Eve" pek uygun olacaktır. Ama "yok ben evde, battaniye, sıcak çikolata ve film üçlemesi yapacağım" derseniz böylesi durumlar için sakladığım birkaç filmim var.

LOVE ACTUALLY (2003)

Karlı ortamlar, noel havası ve aşk üzerine olabilecek en güzel filmlerden bir tanesi. Kalabalık kadrosu ve içinde barındırdığı birbirinden güzel hikayeleri ile kısmen komik, çokça duygusal bir şölen. Şimdilik favori kış filmim.





SERENDIPITY (2001) 

John Cusack' ın sanırım tek romantik komedi filmi. Ya da benim aklımda öyle kalmış. Bir kadın ve bir erkek tanışırlar ama birbirlerine bilgilerini vermeyip, işi kadere bırakırlar. Çünkü, eğer kaderlerinde birbirleri ile olmak varsa ne olursa olsun tekrar karşılaşacaklardır. Çok eğlenceli, tesadüfler üzerine kurulu bir aşk filmi.



THE HOLIDAY (2006) 


Bırakın filmin ne anlattığını, Jude Law yeter. Öhö öhö şey tabi film ve konu da güzel. :) Şaka bir yana (şakaysa tabi..) The Holiday de bu havalarda izlenecek filmlerden. Birbirlerini hiç tanımayan iki kadın, aşk acısı çektikleri bir anda, İki haftalık tatillerinde evlerini değiştirmeye karar verirler. Ve olaylar gelişir...

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...