Ads 468x60px

.

Pages

26 Nisan 2012

Best of Hugh Jackman

Yılbaşı kalabalığı ile biraz geciken Best of kısmımızı "Assolistler bekletir" diyerek kıvırmaya çalışacağım. Erkekler kenara çekilin, kızlar evet bu haftaki best of konuğumuz Hugh Jackman.

AUSTRALIA (2008)


Fantastik ya da aksiyon filmleri çoğunlukta olan yakışıklımızın normal rolleri de kaldırabileceğinin güzel örneklerinden birisi. Bir diğeri için Prestige diyeceğim ki o da listemizde var. Australia, bir aşk hikayesini anlatıyor. İngiliz aristokrat bir aileden gelen hanım kızımız Sarah (Nicole Kidman), Australia yerlisi ve biraz kaba saba olan, Drover (Hugh Jackman) ile tanışacak, zıtlıklardan büyük bir aşk doğacaktır.

__________________________________________________________________________________


Serinin bu filminde ağırlık Logan karakterinde, doğal olarak Hugh Jackman'ı izliyoruz bol bol. Serinin en iyilerinden olan filmde, Logan'ın geçmişte yaşadıkları, nasıl Wolverine  olduğu, mutantlara nasıl katıldığı anlatılıyor.









__________________________________________________________________________________

KATE AND LEOPOLD (2001)

Benim en sevdiğim Hugh Jackman filmlerinden birisi. Bir arkadaşım hatırlatmasa az daha unutacağım film aynı zamanda :) Hugh Jackman'ın onca fantastik filme rağmen silinmeyen beyefendi tarzına en uygun film bence. Çeşitli fantastik olaylar sonucu geçmişten gelen asil bir beyefendi olan Leopold' un, günümüz, bekar ve kariyerli kadın profili olan Kate (Meg Ryan) ile yollarının keşismesi anlatılıyor filmde. Biraz komik, çokça da romantik bir şekilde.






___________________________________________________________________________________

THE PRESTIGE (2006)

Film mükemmel. Film harika. Konu harika. Hugh Jackman, bu filmde rekabeti uğruna herşeyi yapabilecek bir sihirbaz olan Robert karakteri ile çıkıyor karşımıza. Yakışıklımız, eski arkadaşı, yeni rakibi Alfred' in (Christian Bale) gösterilerinin sırrını çözmeyi takıntı haline getirmiş, bu uğurda ciddi fedakarlıklardan çekinmemiştir. İşte bu filmde Hugh, fantastik filmlerde gölgede kalan oyunculuğunu da ciddi olarak konuşturmuştur. Zira kendisi iki farklı karakter olarak çıkmaktadır karşımıza.



___________________________________________________________________________________

VAN HELSING (2004)

Ve benim Hugh Jackman'i tanıdığım filmle finali yapıyoruz. O zaman demiştim, "kim ola ki bu", adam sonra vazgeçilmez oldu :)Van Helsing, orta çağlarda, şeytani yaratıkları avlamakla görevli bir avcıdır. Sonunda yolu Kont Drakula ile çakışacaktır. Tamam kabul ediyorum böyle filmlerde iyi oyunculuk pek aranmıyor. Benim Best of' um da Oscar değil zaten. :) 







0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...